当前位置:中华千赢国际手机版下载网 >> 托福千赢国际手机版下载 >> 托福辅导 >> 托福语法 >> 2018年托福语法易错题30道

2018年托福语法易错题30道

中华千赢国际手机版下载网   2018-06-13   【

2018年托福语法易错题30道

  总结近五年亚洲与北美 托福 千赢国际手机版下载语法部分试题的基础上,为同学总结出错误率在60%以下的易错难题汇编,希望大家能汲取常见错误原因,从而有效地跳开托福千赢国际手机版下载中的出题陷阱.

  1. glaciers may rise that honing this century.

  答对率:50%

  答案:b

  2.Anthropologist jane Goodall a concerning primate behavior her of chimpanzees.

  答对率:46%

  答案:b

  3.The of gold in 1848 San Francisco suddenly from a port into one of the world s richest and most famous .

  答对率:44%

  答案: d

  4.Allan Pinkerton, of detective agency that bears name,directed a Civil War espionage system Confederate lines.

  答对率:38%

  答案:c

  5.The city of Kalamazoo, Michigan,derives its name from a Native American word……"bubbling springs."

  A.meant

  B.meaning

  C.that is meant

  D.whose meaning

  答对率:46%

  答案:b

  6.Salt is manufactured in quantities that exceed those of most,……,other commercial chemicals.

  A.of an not

  B.not if an are

  C.are not an

  D.if not an

  答对率:49%

  答案: d

  7.Contemporary film directors,some of write the scripts for,act in,and produce their own pictures, are ever more control of their art.

  答对率:43%

  答案:a

  8.Petroleum composed a complex

  of hydrogen and .

  答对率:31%

  答案:a

  9.The air inside a house or office building often has higher concentrations of contaminants …… heavily polluted outside air.

  A.than does

  B.more

  C.as some that are

  D.like of

  答对率:50%

  答案:a

  10.Emily Dickinson s garden was a place…… great inspiration for her poems.

  A.that she drew

  B.by drawing her

  C.from which she drew

  D.drawn from which

  答对率:50%

  答案:c

  11.In the United States 60 percent on the pages of newspapers for .

  答对率:47%

  答案:a

  12.Scientists believe that by the genetic composition of plants it is possible to develop specimens that are to and have food value.

  答对率:50%

  答案:b

  13.The American anarchist Emma goldman infused her spirited lectures,,and demonstration passionate in the freedom of individual.

  答对率:36%

  答案:a

  14. the biggest expanse of brackish water world,the Baltic Sea special to scientists.

  答对率:44%

  答案:d

  15.While studying the ,Dr.Rosalyn Yalow won a Nobel Prize for the research she the hormones.

  答对率:37%

  答案:b

  16.The early railroads were……the existing arteries of transportation: roads,turnpikes,

  canals,and other waterways.

  A.those short lines connected

  B.short lines that connected

  C.connected by short lines

  D.short connecting lines

  答对率:50%

  答案:b

  17.During the flood of 1927,the Red Cross,……out of emergency headquarters in Mississippi,set up temporary shelters for the homeless.

  A.operates

  B.is operating

  C.has operated

  D.operating

  答对率:44%

  答案:d

  18.Minoru Yamasaki is an American architect works the austerity associated architecture in the United States after the Second World War.

  答对率:37%

  答案:a

  19.Jane Addams.social worker,authoe,and for the peace and women s suffrage , the Nobel Peace Prize in 1931 for her achievements.

  答对率:50%

  答案:c

  20.Bromyrite crystals a diamond-like luster and are usually ,but they to brown when to light.

  答对率:44%

  答案:c

  21.Ice is less the liquid is formed.

  答对率:50%

  答案:a

  22.James Baldwin s plays and short stories, to autobiographical,established as a figure in the United States civil rights movement.

  答对率:43%

  答案:c

  23.Thunder can be from a distance of about ten miles under atmospheric conditions.

  答对率:35%

  答案:a

  24.The quantum theory states……,such as light, is given off and absorbed in tiny definite units called quanta or photons.

  A.energy that

  B.that it is energy

  C.it is energy

  D.that energy

  答对率:50%

  答案:d

  25.Geysers are round near rivers and lakes, where water drains through the soil……

  A.surface below the deep

  B.deep below the surface

  C.the deep below surface

  D.the deep surface below

  答对率:50%

  答案:b

  26.Although employed in the scientific and fields,the metric is not generally in the United States.

  答对率:46%

  答案:a

  27. the deep oceans that two-thirds of the Earth, intriguing of the planet are .

  答对率:43%

  答案:c

  28.The pioneer John Chapman the nickname "johnny Appleseed" because he apple seedlings during in are now Ohio, Indiana, and Illinois.

  答对率:50%

  答案:c

  29.On March 1,1867,……to the Union when President Andrew Johnson s veto was overridden.

  A.since the state of Nebraska had been admitted

  B.admitted that the state of Mebraska

  C.the admission of the state of Nebraska

  D.the state of Nebraska was admitted

  答对率:50%

  答案:d

  30.The best known of all the Arctic birds,……

  A.birdwatchers favor ptarmigans

  B.being ptarmigans and birdwatchers favorites

  C.favored by both ptarmigans and birdwatchers

  D.ptarmigans are a favorite of birdwatchers

  答对率:47%

  答案:d

纠错评论责编:examwkk
相关推荐
重点推荐»

book.examw.com

  • 搞定!托福高频词汇
    ¥20.00
  • 托福千赢国际手机版下载官方千赢国际娱乐老虎机集1(附DVD-ROM)
    ¥112.00
  • 新托福长难句白金课堂(第二版)
    ¥18.00
  • 托福千赢国际手机版下载阅读特训
    ¥55.00
  • 新托福,新起点
    ¥33.00